Vi kan ditt bolag

Det ska vara lätt att göra rätt! 

COUNT grundades av Maria och Ann-Sofie. Två drivna ekonomer med mer än 15 års erfarenhet från redovisning- och revisionsbranschen och med god kompetens för att hjälpa just ditt bolag. Bolaget är en modern byrå som verkar för att sprida kunskaper till sina kunder och involvera dem i sitt bolags finansiella situation på ett lättsamt sätt.

Under hösten 2018 insåg vi att det saknades en akademi; en plattform för egenföretagare som tycker att bokföring är krångligt och svårt, vilka egentligen har alla förutsättningar att sköta den själv. Behovet finns hos både de som vill lära sig och de som vill kostnadseffektivisera.

Vår passion är att hjälpa andra att få ökad förståelse för bokföring och få större insikt i bolagets finansiella situation. COUNT stöttar kunden med allt från bolagsstart, utbildning inom bokföring, bollplank med mer.

 

Vill du prova på expertisen på COUNT?
Prova något av våra frågeservice abonnemang eller ta kontakt med oss om du är intresserad av workshops, få redovisningshjälp eller bara vill prata ekonomi. COUNT saknar fast kontor då vi är helt digitala. Vi är flexibla med mötesplatser inom Stockholmsområdet.

Vi är ingen vanlig redovisningsbyrå!

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Innehar f-skattsedel

Kontakta oss

©2020 by COUNT