top of page
Våra tjänster

Sköter du bolagets bokföringen själv? Eller vill du börja sköta den själv?

 

Traditionellt behåller redovisningsbyråer mycket av kunskapen in-house. Genom vår akademi går vi tvärtemot det och vi har utbildat flertalet företagare som numera kan sköta den dagliga bokföringen. Behovet av hjälp ligger därutöver i att även erbjuda stöd för de frågor som rör avdragsrätt, moms, skatt, lön och stötta med bokslutsarbete och deklarationer.

Vill du lära dig bokföring? Skicka ett meddelande!

Genom ökad förståelse för bokföring och rapporterna får våra kunder en ökad insikt i bolagets finansiella situation. Detta är av absolut vikt för att kunna fatta viktiga beslut om bolagets utveckling. Vi bistår även med affärsutveckling.

 

Bokföring behöver inte vara svårt och även med väldigt lite kunskap så går det att sköta mycket själv. I takt med digitaliseringens framfart har det aldrig varit enklare. Om du dessutom får stöd på vägen i form av vårt frågepaket, så ser du till att aldrig vara osäker på hur något skall bokföras eller vad som är avdragsgillt. För att få helt digital bokföring rekommenderar vi Fortnox eller gratisprogrammet Bokio.

 

Vi på COUNT tycker att det ska vara lätt att göra rätt. Det ska även vara lätt att testa på, därför har vi ingen bindningstid på våra abonnemang.  Lägg inte onödig tid på att leta svar i bokföringsdjungeln, fråga oss och få snabb hjälp.

 

Vi värdesätter tillgänglighet och svarar på både mail och chat. Skicka ett meddelande på chatten eller till info@count.se om du har frågor eller söker redovisningskonsult. Vår byrå är helt digital och platsoberoende.

 

PS! Vi hjälper även dig inte vill sköta bokföringen själv. 

sincerely-media-HL3EOgFiy0k-unsplash.jpg
Support

Vi erbjuder supporttjänst för dig som gärna sköter bokföringen själv men vill ha ett bollplank när du fastnar eller till dig som saknar en kollega att fråga bokföringsfrågor.

Skicka en förfrågan för att få reda på mer. Läs mer om våra övriga tjänster nedan.

Utöver våra supporttjänster erbjuder vi:

-workshops

-föreläsningar 

-affärsutveckling

-avstämningar

-start up digitalisering

-löpande bokföring

-bokslut

Kontakta oss redan idag för mer information!

Utbildningspaket

Med vårt förmånliga utbildningspaket får du utöver utbildning även hjälp att digitalisera bokföringen.

Dagskursen innehåller grunderna i bokföring, information om olika bolagsformer och där vi sätter upp ditt bolag i valt bokföringsprogram. I kursen tipsar vi om de vanligaste fällorna och hur du undviker dem, generella redovisningsregler och vad du behöver tänka på som egenföretagare.

 

Vi ger dig kunskap och självförtroende att starta din verksamhet och att ta hand om den löpande bokföringen. Efter en dagskurs med någon av våra kunniga lärare kommer du att kunna bokföra de dagliga affärstransaktionerna och ha goda baskunskaper inom bokföring. Denna kurs kan med fördel kombineras med löpande avstämning eller vår bokföringssupport.

emma-matthews-digital-content-production
  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
bottom of page